ESZKÖZEIM / Kezelések




Lélekgyógyásznak tartom magam.
Önmagam lelkének gyógyítójának.
Amit magam megtapasztaltam, abba avatlak be téged is. 

ESZKÖZEIM

THETA healing:
Egy újEnergiás technika. Hitrendszerek tisztázásával, azok újraírásával akár azonnali eredményt is el tudunk érni. Igaz ez a testi’betegségek’ és a lelki feladatok, problémákra is. Az érzelmek szintjén dolgozunk, a benned levő hitrendszert és annak megújítását, aktualizálását végzem. Amióta ezt a rendszert megismertem, kiemelten dolgozom e technikával, hogy hatékonyan, és AZONNALI hatást érjek el, a hozzám látogatókkal. Alkalmanként egy órával lehet számolni. Majd ezt követően legalább egy heti nyugalmi ciklus javaslok.
TOVÁBB...
"Tudom mit jelent a SZERETET Isten szemében"


Kineziológia:
Egy stressz oldási technikáról van szó, mely a lélek szintjén biztosít megoldásokat a továbblépéshez, kiegyensúlyozódáshoz, egyénre szabottan. Csendesen hatékony módszer önmagunk feltérképezésében. Gyors és maradandó változásokat biztosít. Több mint 10éve dolgozom a technikával, mindenkinek ajánlom, aki változást szeretne, de nem tudja miképp kezdjen bele. Egy és két óra között számolj alkalmanként.
„Tudatos Éned válaszaival dolgozom!”


Belső Utazás:
Felnőttekkel és Gyermekekkel külön rendszerben, de azonos fókusszal „utazok”. A technika itt is a lélek megoldásait keresi gyermekeknél mesével, felnőtteknél önbizalommal teli, biztonságos légtér megteremtésével. A belső utazás csodálatos és mérhetetlen gyors technika gyermekeknél. Javaslom, ha problémát, betegséget szeretnél gyorsan feloldani gyermekednél! Egy órával számolj, egy alkalommal.
„Én mindennap Utazom, Veled!”


LélekEMELŐ:
Ez egy folyamatot jelent. Beszélgetést, mely több tízéves önfeltáró tapasztalatom esszenciája. Kívülről ez tűnik a legegyszerűbbnek. Belülről ez ad a legtöbb tapasztalást, eredményt Számodra. A lényeg, hogy ezt terápiás jelleggel, havi rendszerben végezzük. Alkalmanként max. 2 óra egy alkalom.
 „Tudom az erősségeidet, ezért látlak Téged EGYnek!”

ZsebMandala.hu: 
A mandalán keresztül magam is, és a velem dolgozó, mindennapjait töltő Lélek is meglátja, megtapasztalja önmaga(m) Teljességét! Ezt vettem észre, erre figyeltem fel és ezért hoztam létre az oldalt. Ha szereted a szépet, és a szépség mögött a harmóniát, a harmónia mögött pedig hajlandó vagy felfedezni a tartalmat...ami mögött az üresség áll:) akkor ez a te kedvenc oldalad lesz.  (Jó, azért nem ilyen bonyolult...csak figyelj...)
Egyénre szabott mandalákat készítek. Ráhangolódással, meditációval, vagy beszélgetéssel bevezetett, letisztultt alkotásról beszélek. Az alkotás folyamata kb. egy hónap. Előjegyzésre dolgozom, így kérlek, ha egyéni mandalában gondolkodsz, gondolkodj jó előre!
"Nézz, és LÁSS másKÉPp"

Üzleti élet, avagy ÉlőHÁZAK.com:
Egy olyan rendszerben gondolkodom, egy olyan rendszert hozok létre, mely segíti az önfenntartást és a Szellem harmónikus együttműködését. Földházak tervezésével, kivitelezésével, energetikai megoldások és mezőgazdasági rendszerek biztosításával érem el mindezt. Szakrális működésben és terekben biztosítom a hatékony működést. Társaim és én egy hagyományhoz kapcsolható rendszerben működünk.
"Újraértelmezzük-Megújítjuk-Működtetjük": elohazak.com

Talisman® termékek
Mandalával, harmóniával díszített ermékek készítése, kézzel, szívből, szeretettel!

„Kézzelfoghatóvá tettem a Lelkemet annak, 
aki kezével kívánja érinteni Azt.”