MANDALÁIMRÓL ÁLTALÁBAN

Egyedi szabadkézi mandalákat rajzolok.
A Bennem fellelhetőt és a szimbólumok világát illesztem, jelenítem meg. 
Sok magyarsággal és elhivatottsággal.

Természetgyógyászként, energetikusként és kineziológusként ismernek sokan, de legtöbben nem ismernek.

A mandala ott található Bennem, ahol a Csend, ahol a Hallgatás és a teljes, egyhegyű Figyelem. 
A mandala számomra a Csend és a Teljesség maga. Csend a Teljességben!

A formák és az összhatás adja a Bennem megjelenő, Bennem levő Teljesség gyönyörét. A Csodát, mely lakozik Mindenkiben, bár tudati szinten sokszor nem is tudom, hogy legbelül mi lakozik személyemben. Csoda ez számomra is. Mint, amikor a színész úgy éli át szerepét, hogy beleolvad, eggyé válik a megírt személlyel. Én is eggyé válok a mandalával, ami Belőlem, Rajtam keresztül, az Istenin keresztül születik meg e Világra.
Te ihletsz, Én pedig megjelenítem a formát

Hogy miért? Mert a vizualitás korát éljük. Mert érzékszerveink ma leginkább a látásra támaszkodnak. Mert élvezem, mert ez Bennem az Élet. Valahogy így néz ki: ilyen virágos, ilyen csodás, és ilyen vidám.

Hogyan? Úgy éreztem 2008-ban, hogy túl kell lépnem a szó, a gondolat határain. Akkor épp könyvet írtam, kineziológusként sokat beszélgettem emberekkel. De rájöttem, hogy hiába mondom el azt, amit én látok…jobb, ha megmutatom. Ma, sok testi és lelki gyakorlat után, a japánok azt mondanák, hogy a SHODO-t követem, az ecset útját. Magyarként azt mondom, hogy Önmagam követem, Magam útját járom. Átadva Számodra mindazt, amire Neked szükséged van. Alázattal, tisztelettel, szeretettel, elfogadással és nyitottsággal.

Mivel? Speciális papírra, speciális rajzeszközökkel dolgozom.

Egyedi mandaláimat SZEMÉLYNÉVVEL illetem. 
Az átadás napjától számítva a mandalával közös meditációt végzek, adott napon, minden évben.