2015. január 31., szombat

MandalaMantra 2015 FEBRUÁR - VÍZÖNTŐ

2015.02.08-n 15órától, Budapesten
(A részvételhez bejelentkezés szükséges!)

VÍZÖNTŐ (január21-február 19.)
Théta letöltések: GYERMEKKOR
Szellemi feladatok: Felszabadulás, kötöttségektől való megszabadulás, beleértve az ÉN-t is. Elszemélytelenedés. küzdés a legemelkedettebb emberi célokért. Ellentétek fölé emelkedés.

Megerősítve szervezetünk adott testtájait ( alsó lábszár, vádli, boka, bokaizület, achillesz-ín, mirigy rendszer, idegek, központi idegrendszer, agyhártya, gerincvelő, hipofízis) Illeszkedve a JAVAS hagyományokhoz támogatjuk önmagunk és környezetünk GYERMEKKORÁt, élményeit. Beépítve a fenti szellemi feladatokat.

Majd alkotásba fogunk! 
Gyakorlatunk ez esetben is szorosan kapcsolódik a fentiekhez. Segítségül hívjuk a formát, a színt, a teret és az ürességet.

Ajánlom azoknak a feladat sort, akik jelen pillanatban nehézségekkel, betegségekkel áldottak'. Akik el kívánják engedni azon nehéz energiákat, melyeket szavakkal nem megfogalmazhatóak számukra. Kifejezésül egy olyan egyszerű technikát választva, mely nem követel rajztudást. A gyermekkor és az alkotás ezen egysége meglepő egyszerűséget és harmóniát szülnek.

JAVASlatok:
Kozmikus és természeti helyzet: még javában tart a tél, a dermedtség,  fagyottság, kihűlés folyamatai jellemzőek, s bár az emelkedő Nap fénye tovább nő, a sötétség még sokkal erősebb.
Jóga: eke (halászana), fa (tadászana), gerinccsavar (mátszjéndrászana)
Meditációs terület: légzés- és áramlásfigyelés
Mantra: "Satian inenamen anantam Brahma" (Brahma az örök igazság és tudás)
Feladatok, lehetőségek: szilárd kitartás egy tevékenység mellett és törekvés annak befejezésére, célratörés, racionalitás, áttörés, felszabadulás, kötöttségektől megszabadulás, függetlenség megteremtése, eredetiségre törekvés, újítás, szenvtelenség, elszemélytelenedés, szuverenitás, csoport felé fordulás, küzdés a legemelkedettebb emberi célokért, ellentétek fölé emelkedés, eloldódás minden földi nehézségtől. Kedvező időszak olyan dolgokkal való foglalatosságra, amelyek hosszú lefolyásúak, közlekedésre, barátkozásra. Kedvezőtlen karrierépítésre.


Jelentkezz be: BEJELENTKEZÉS!
A MandalaMantra rendszeréről itt olvashatsz:

Keress fel minket a MandalaMantra SZÍNEZŐ KÖRBEN is! 
Kéthetente a Magnet házban. Következő foglalkozásunk: 2015.02.12. 18:00tol.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése