2014. május 8., csütörtök

SZERELMES NŐ MANDALA SABLON színezőknek, alkotóknak

 TE MÁR SZÍNEZED a LETÖLTHETŐ MANDALA SABLONODAT?
- SZERELMES NŐ -
LEGYÉL TE IS MANDALA KIÁLLÍTÓ!A WHATISMANDALA.COM oldala először a HOZOM a FORMÁD MandalaKiállítást támogatja létezésével. A kiállításra készült sablonokat le töltheted EREDETI MÉRETBEN a WHATISMANDALA.COM linken. SZÍNEZHEcC és KIÁLLÍTÓ lehetsz a szeptemberi kiállításon!
TOVÁBBÁ fogadd szeretettel a SZERELMES NŐ sablon rövid leírását:
"A SZERELMES NŐ A BELÁTHATATLAN MISZTÉRIUM"

Amikor ez a sablon került elém és gondolkodtam, hogy mit írjak egy szerelmes nőről, akkor derült ki, hogy semmit nem tudok! Igen, igen! A rajz lényegesen könnyebb kifejező eszköz, mint a szó, Ebben az esetben pedig igazán azzá válik.
A szerelmes nőről nem tudok semmit. A szépségén kívül nem tudok semmit. Nem azért, mert felismerhetetlen. Dehogy! Egy nő kivirágzik, amikor szerelmes. Már messziről meglátod, megérzed. Távolról megérezni egy nőről, ha szerelmes. Kivirul, ahogy körülötte is kivirulnak a dolgok. Valahogy önmaga kölcsönhatását hozza létre. Igen, itt a csoda! Ezért a hetes szám a mandalában.

A hetes szám. A mindent behálózó hetes szám. (Nem ez nem a hétfejű sárkány! Ez a vonzerő, a misztika, varázslat, csoda száma!) Megjelenik továbbá a vágy - barátság - kapcsolat hármasa. A kintről, befelé áramlásban. Megjelenik a nő misztikuma a férfi, a központ. A nő életét átölelő stációk, a tulipánok jelképével, a megélés pillanataival. Megtalálható a külső érdesség és a belső hamvasság. Illetve a mindent EGYSÉGBEN látok érzése. A szent hármasság állandó megújulásának képessége. A bentről kifelé áramlás, a telt, feldúsult érzelmek világából a kifelé zárt rendszer irányába mutatnak energiái. "Nem engedlek be, akárki vagy, csak ha magam akarom azt." A mandalából kilépő rügyek, levelek a határtalan meghaladását jelképezik. 

Hiába a mandala egy világkép kifejeződése, hiába a határtalan megtestesülése, a szerelmes nő ezt is meghaladja.
Szerintem!    Szerinted?
Színeket te vihetsz a felületre. Ezzel Te hozhatod létre a karaktert. Te hozhatod létre a hangsúlyt, a hátteret, a hiányt, ezáltal a Teret.
Elérhető mandalaSABLONOK:
AranySzarvas Mandala / Gyermek Mandala / Életfa Mandala / Gyakorlóknak Mandala / Forma Mandala / Magyar Szerelem Mandala / Metatron Mandala / Pillangó Mandala / Szerelemes Nő Mandala /  Szivárvány Mandala / Namaste Mandala


JóSZÍNEZÉST KÍVÁNOK:
Csaba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése