2014. május 7., szerda

NAMASTE MANDALA SABLON színezőknek, alkotóknak TE MÁR SZÍNEZED a LETÖLTHETŐ MANDALA SABLONODAT?
- NAMASTE -
LEGYÉL TE IS MANDALA KIÁLLÍTÓ!

A WHATISMANDALA.COM oldala először a HOZOM a FORMÁD MandalaKiállítást támogatja létezésével. A kiállításra készült sablonokat le töltheted EREDETI MÉRETBEN a WHATISMANDALA.COM linken. SZÍNEZHEcC és KIÁLLÍTÓ lehetsz a szeptemberi kiállításon!

TOVÁBBÁ fogadd szeretettel a NAMASTE sablon rövid leírását:
"Köszöntöm benned az Istent, Istenit."

Amikor Indiában köszönnek egymásnak az emberek, két kezüket összeteszik, mintha imádkoznának, egymás szemébe néznek, és meghajlanak. A Namaste azt fejezi ki, hogy találkozzon a lelkünk, ezt jelképezi. Spirituálisan pedig egyenesen azt jelképezi, hogy az ISTENI azonos bennünk. Ennek tisztelete, jelképe a NAMASTE.
Mivel mi nyugati környezetben az élettiszteletét másképp értelmezzük, másképp éljük, ezért fontos itt kifejezni azt is, hogy itt alázatról van szó (A szó legpozitívabb értelmében!). Amikor tisztellek, akkor önmagam és a te tiszteleted egyként születik meg. Tudom ki vagy, mert tudom ki vagyok. Tisztában vagyok veled, mert tisztában vagyok önmagammal…és EZT TISZTELEM…sőt…Sőt azt tisztelem, hogy KÖZÖSEK, AZONOSAK VAGYUNK!

Ha Magyarul azt mondjuk ÁLDÁS, szanszkritül azt, NAMASTE!

A szavak mindig korlátoltabb kifejezést adnak, mint a KÉPEK, ezért úgy alkottam meg a teret, hogy színekkel lehetőséget adjak az alkotóknak. Mivel az áramlás és a flow jellemzi e mandalát. A keret elvileg határtalan, azaz ha akarod kereten belül színezhetsz, de akár el is hagyhatod azt. Viszont van egy keret, egy KÖR, mely összefogja a tartalmat. Istenit, égit a földi, 3D-s kifejezésével.
Tartalmilag egyáltalán nem tartalmaz SZÁMOT a mandala, mivel az EGYSÉG a legfontosabb tartalma a FELÜLETNEK.

Elérhető mandalaSABLONOK:
AranySzarvas Mandala / Gyermek Mandala / Életfa Mandala / Gyakorlóknak Mandala / Forma Mandala / Magyar Szerelem Mandala / Metatron Mandala / Pillangó Mandala / Szerelemes Nő Mandala /  Szivárvány Mandala / Namaste Mandala


JóSZÍNEZÉST KÍVÁNOK:
Csaba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése