2013. október 8., kedd

MandalaMantra 2013.OKTÓBER

Az Októberi VIZUÁL TERÁPIA

A MandalaMantra folytatódik! Mandalázunk és mantrázunk újra!
Elérkeztünk a novemberhez az ELENGEDÉSHEZ.
Tudtad, hogy az elengedés szerves része a teremtésnek?

Meg tudnád mondani, hogy ha teremteni szeretnék valamit, akkor azt hogyan kell? Mi a folyamata, lépései a teremtésnek???

Ha már feliratkoztál hírlevélre, akkor a hírlevélben tudsz JELENTKEZNI! 
Ha nem vagy feliratkozva, akkor jelentkezz be itt, megjegyzésben másold be a 
"OKTóbER 20. MandalaMantra" szöveget és már várlak is szeretettel!

A MandalaMantra rendszeréről itt olvashatsz: 


A gyakorlatok most ehhez idomulnak, erről szólnak:
ELENGEDÉS - SZÜRKE - KÖR - NULLAELENGEDÉS:

"Tudnunk kell, hogy az ég nem valami hely, hanem a tudat belső birodalmára vonatkozik... A föld a formában megjelenő külső megnyilvánulás, ami mindig a belsőt tükrözi. A kollektív emberi tudat belülről szorosan összekapcsolódik az e bolygón zajló élettel. Az 'új ég' az átalakult emberi tudatállapot megjelenése, az 'új föld' pedig annak tükröződése a fizikai világban" (Eckhart Tolle)

Ha a Lelkedben vagy, ha a Lelked szerint élsz, jól érzed magad függetlenül attól, hogy mi történik körülötted. Kétség, félelem, aggodalom - mindez a fejünkben létezik, az elméből a Lélekbe érkezve minden kisimul, és újra együtt áramlunk a Forrásból kiáradó Fénnyel és Életerővel. A LÉLEK választása, olykor könnyebb, olykor nehezebb.
"ha az élet valóra váltja a legszebb álmodat, akkor nincs mit megbánnod, ha ez az álom véget ér."(részlet az Alkonyat című regényből)
Nincs mit megbánnod, ha az álom véget ér. Mert helyet ad egy újabb álomnak.
Mert ebben az egyben biztosak lehetünk az élet mindig újabb, és újabb csodákkal ajándékoz meg. Bármi távozik, annak a helyébe újabb csoda érkezik. És ehhez csak az kell, hogy a szívünk nyitva legyen rá, és megtartsuk magunkat abban, ami az egyetlen valódi: a Szeretetben.
Amikor valami véget ér, valamit elvesztünk – legyen az barát, családtag, szerelem, munka, bármi – könnyű beleragadni az ellenállásunkba és bezárni a szívünket. De!
"Nézz szembe a tényekkel! Szükséged van a szívedre. A szíved nélkül csak félig létezel, félig élsz, mert nem tudod élvezni az életet, és nem tudod magadat adni. Nem tudsz szeretni. Nem tudsz elfogadni. Nem tudsz érezni… Ha a szíved összetört akkor felelősséggel tartozol magadnak, az életnek és mindazoknak, akiket szeretsz, vagy szeretni fogsz, hogy meggyógyítsd." (Chuck Spezzano)
Ha van az életedben olyan megváltozott élethelyzet, amiben elakadtál, amit nehezen engedsz, akkor a segítségünkkel elengedheted az ellenállást, a bizalom állapotába lépve megengedheted az életed kinyílását és beengedheted azt, amire vágysz.
Ez most egy rövid ízelítő lesz egy piciny mag, amit elültetünk lelked otthonába, és neked kell majd csodálatos Virággá nevelned és élvezned szépségét és varázslatos illatát! (by Judith)

SZÜRKE:
 "Éjjel minden macska szürke"
A szürkének van egy varázsa.
Egyik alkalommal mikor beszélgettem erről, azt hallottam a másik féltől, hogy: "A szürke unalmas. A szürke olyan szürke...olyan semmilyen." Pedig a szürke igen is sokat ad, csak észre kell venni. Ahogy az elengedés is oly sokat ad, így a szürke is ezt kínálja.
Vedd hát észre a szürkét, a szürke pozitív aspektusát!
A szürke a jól informált, a bölcsesség, a realizmus, az összekötés, a tiszteletre méltó.
A szürke a harmonikus stabilitásra törekszik. A szürke kinyilvánítja a kérlelhetetlen valóságot, és megakadályozza a csalást. A szürke fekete fehérje a férfiasságot és a nőiséget tartalmazza. Úgy tűnik a szürke ketté oszlik, de mégis egy. A szürke helyre állítja a bölcsességet. A szürke a lélek halhatatlanságát jelképezi.KÖR:

Örökkévalóság, kozmikus rend, szellemiség. A kör a PONT kiteljesülése. A lineáris síkokon való megnyilvánulása a kiterjedése az egységnek. A teljesség és egyensúly egy, és közös megjelenítője, jelképe.


NULLA:


A nulla...
A  nulla később keletkezett, mint a számok általában. Először a számok jöttek létre. Majd ahhoz, hogy valóban ki tudják önmagukat fejezni, megvalósult a Nulla maga. Nevezzük kiindulópontnak és látjuk' a Semminek' is. A nulla az, ami értelmet ad. Értelmet a többieknek. Ő hozza létre a viszony számot. Ő alkotja meg a rendszert. Ő a rendszer alapja.
Nem semmi! :)

Gyere hát el, tapasztald meg a leírtakat! Mandalázz, mantrázz, vagy csak legyél velünk!
Az eszközöket és a feladatokat magam hozom.  
Te hozd el a családot, gyermeked, barátaidat...és persze a jókedvedet.

Dátum: 2013.10.20. 15:00 (Meditációval kezdünk! Legyél pontos, kérlek!)
Helyszín: Kosztolányi tér (Pontos helyszín a bejelentkező mailben)
Részletek: MandalaMantra RENDSZERE 2013Ha már feliratkoztál hírlevélre, akkor a hírlevélben tudsz JELENTKEZNI! 
Ha nem vagy feliratkozva, akkor jelentkezz be itt, megjegyzésben másold be a 
"OKTóbER 20. MandalaMantra" szöveget és már várlak is szeretettel!

 Képek és előzmények az előző eseményről:  


Várlak szeretettel:
Csaba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése