2013. szeptember 11., szerda

MandalaMantra 2013. SZEPTEMBER


A következő MandalaMantra esemény 2013.09.22én 15órától a Kosztolányi Dezső térnél kerül megrendezésre. Bejelentkezés szükséges! Feliratkozottaktól csak a hírlevélre kérek egy válaszlevelet. Akik még nem regisztráltak, azok pedig regisztráljanak és jelezzék szándékukat a megjegyzés rovatban!Mivel szeptember az álmodozás idejének kezdete, így kérem, hogy öltsetek ZÖLD ruhát. Legyetek könnyedek, játékosak. MÉG könnyedebbek és játékosabbak, mint eddig...


SZEPTEMBER: 
MÉRLEGELÉS - ZÖLD - 9szög'

Újra meditációval kezdünk. Majd théta állapotban néhány extra letöltés a TELJESEBB működésért. A rajzolás élménye most további felhangokkal bővül. Majd rajzolunk, és megfigyeljük az elkészült alkotást. A begyűjtött élményeket további önismereti elemekkel bővítve, most már belső tudásként, megfogalmazott kijelentésként birtokoljuk, visszük tovább. Az élmény és a tapasztalás érettebb szintjén köszön vissza rám.

MÉRLEGELÉS:

Bennem a mérlegelés anno az ego és a valós énem küzdelme volt. Onnan indultam, hogy mérlegnek születtem. Ez az én hazám, itt itthon vagyok. Igazán tudom miről beszélek, ha mérlegelésről kérdezel.

 Mérlegelés jelentése: valaminek a figyelembe vétele, vagy az alapos meggondolása, különösen úgy, hogy kiértékeli az egyes alkotó tényezők értékét, súlyát; megfontolás, meggondolás, figyelembevétel.

ZÖLD:

 A tavasznak, a természet megújulásának, a növekvő életnek a kifejezője.
Különösen az örökzöld növényekhez kötődik termékenységi és halhatatlanságot kifejező szimbolika.
A színskála "közepén" áll, kiegészítő színe a piros, s mivel a kék és a sárga elegye, jelöli egyben a színek hármasságát. Ebből adódik kétértékűsége is: lehet a fiatalság, a remény, a boldogság, ugyanakkor a változás az átmenetiség, a féltékenység jelölője. Meleg és hideg, égi és földi keveréke. Lehet az éretlenség, a tapasztalatlanság és naivság jelképe. A kereszténységben a halhatatlanság, a feltámadás színe, az Erények közül a Reményé. Negatív jelentése: méreg, halál, a gonosz rontó ereje. A sátánt gyakran ábrázolják zöld testtel és szemmel.


9szög:
...mint ROMANTIKA és TEHETSÉG

Minden mást helyben és élőben tapasztalhacC meg!

Az eszközöket és feladatokat még mindig én hozom.
A MandalaMantra költsége és rendszere az alábbi linken olvasható:

Regisztrálj és tarts velünk!

Várlak szeretettel:

2 megjegyzés: