2012. március 8., csütörtök

MANDALÁSOK: Bittó Renáta

Reniről:

"Az élet spirituális dolog. 
A forma elpusztítható, de a szellem megmarad, 
és él, mert ez az alanyi élet"
Paracelsus


Körülbelül 15 évvel ezelőtt kezembe került egy könyv… Az író hölgy a bevezetőben elmesélte, hogy került kapcsolatba az angyali világgal. Leírta, hogy leült egy üres papírlap elé, kezébe vett egy ceruzát, becsukta a szemét, és a ceruza elindul a papíron, mintha magától írt volna. Gondoltam, én is megpróbálom...

Gyújtottam gyertyát és füstölőt, mert a védelem fontos, becsuktam a szemem és vártam. Egyszer csak elindult a kezem. Magától. Tudtam, hogy nem én mozgatom. Első alkalommal semmilyen értelmes szót nem írtam le, össze-vissza vonalak lettek. Folyamatos vonalak, mert a kezemet nem emeltem fel, csak a lap szélén. A sort se tudtam tartani, hol le, hol fel, kacsáztak a sorok. Olyan emberek, akik jártasabbak voltak az ezotériában, mint én akkor, azt tanácsolták, hogy minden nap ugyan abban az órában üljek le, mert a másik oldalnak is meg kell szoknia ezt az új helyzetet. Pár nappal később már kaptam igen-nemes válaszokat a kérdéseimre. Egy angyallal beszélgettem, kedves, aranyos, játékos angyal volt, sokszor megviccelt. Utólag tudom, azért, hogy ne vegyem olyan komolyan, legyek lazább, nem kell rágörcsölni a dologra.
Először csak ismerkedtünk egymással. Ki ő, mit csinál, mi a területe, milyen angyali rendek vannak. Ismerkedtünk egymás energiájával. Az egy-két szavas válaszokat lassan felváltották a mondatok. Először csak egy-egy mondat, később egész bekezdések. Ahogy haladtam előre, és egyre gyakorlottabb lettem, egyre jártasabb a spiriualitásban, a vicces angyalkát felváltotta egy komolyabb angyal, majd őt követte egy újabb. Ők már tudtak válaszolni más emberek kérdéseire is, és kezdtem kapni komolyabb üzeneteket is. Ezután kaptam meg segítőmnek azt az angyalt, aki a mai napig mellettem van, és válaszol a kérdéseimre. De más angyalok és segítők is kapcsolatba tudnak lépni vele.

Lehet, hogy vannak olyanok, akik számára furcsa és hihetetlen, de én tudom, hogy azok a válaszok nem az én válaszaim. Hogy honnan jönnek pontosan, az angyali világból, vagy a tudatalattimból, nem tudom. Nekem elég, hogy válaszolnak, és segítenek megoldani az adott problémát, feladatot.
Ma már megtanultam különválasztani a saját gondolatomat az angyalok üzenetétől. Ha kapcsolatot szeretnék teremteni az angyali világgal, kicsit el kell csendesednem, rá kell hangolódnom. Tanultam olyan módszereket, amelyekkel a védelmet még inkább biztosítani tudom magamnak, hiszen a másik oldalon sem feltétlenül csak jó dolgok vannak.

Rajzolás, színezés közben is mellettem vannak ezek a kedves segítők. Ha elkezdek színezni egy mandalát, még nem tudom, milyen színű lesz. Nézem a rajzot, és egyszer csak jön egy ötlet, egy szín. Motívumról motívumra haladva, lassan előbukkan az angyalok inspirálta mandala.


Mindenkit csak bátorítani tudok, kezdjen el rajzolni, színezni! Csodálatos képek születhetnek.

Az angyalokkal is bárki felveheti a kapcsolatot, Saint Francis de Sales szavaival élve:

"Ismerkedj meg az angyalokkal, és lásd őket gyakran lelki szemeiddel, 
mert bár láthatatlanok, veled vannak mégis"


Munkáiból:Renáta elérhetőségei:
rbitto10@gmail.comJóEGÉSZség'
Csaba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése